Stadsbröllop med skaldjur i Vasastan

“Vårt bröllop är en skaldjursbonanza på en bedagad fransk bistro och jag kan inte tänka mig nån som skulle fånga shabby lyx bättre än du!” Mailet kom från Fredrika och jag svarade direkt att detta 100% är ett drömjobb för mig, som älskar skaldjur, bedagade restauranger och typ som kan forumelar sig kul. Restaurangen i fråga var Wasahof, precis vid Vasaparken. Underbart murrig, lagom stor för ett sällskap på 50+, fantastiska skaldjur för att inte glömma det viktigaste.

Dagen började dock på Hotell Sparrow, i ett otroligt soft tempo och med en bestman som blivit matförgiftad på välkomstmiddagen kvällen före. Ej optimalt, men det gick :P Sparrow är sjukt mysigt, otroligt fina rum med såå fina färger. Kanske är det en avc de bästa grejerna i mitt jobb: att få komma till så många platser och sedan plocka russinen ur kakan när det dags för mig själv att vara ledig och götta mig.

Jan & Fredrikas vigsel skedde hemma i Fredrikas mammas lägenhet. Efter att ha varit med om detta så måste jag bara uppmuntra fler till att gifta sig hemma! Det är såååå speciellt, fint, mysigt och sån närvaro. Och framförallt: eget. Man behöver ingen vindsvåning för att detta ska gå obs, glöm inte det <3 Snittar, bubbel, magisk utsikt över Vasastans takåsar ingick, ocjh när klockan närmade sig fem rullade vi ner på stan och gick de få stegen till Wasahof. Sen tog jag två ostron i farten, och tog tunnelbanan hem. En dag jkag alltid kommer minnas. Tack Jan & Freddie <3

Föregående
Föregående

Bröllop på södra Gotland publicerat i ELLE!

Nästa
Nästa

Bröllopsfest på Carlhälls gård